Vrouwen groep

 

Twee ochtenden per week komt een groep vrouwen bijeen om onder leiding van professionals elkaar te ontmoeten, hun emotionele bagage met elkaar te delen en te werken aan hun eigen ontwikkeling. Door middel van activiteiten gericht op het gebied van educatie, recreatie en integratie worden de vrouwen gestimuleerd om meer te participeren in de Nederlandse samenleving, een minder geïsoleerd leven te leiden en meer op te komen voor hun eigen keuzes. De voertaal van deze groep is het Nederlands. Op een speelse en laagdrempelige manier werken vrouwen tegelijkertijd aan hun emancipatieproces en hun beheersing van de Nederlandse taal.

 

Dansles

 

Trans Forum  heeft een dansgroep ”Colores Latinos”. Het is een groep jongeren die bestaat uit Nederlanders, Surinamers, Antillianen en  Latijns-Amerikanen,  die onder leiding van een dansleraar de heupjes laten bewegen. Elk jaar treedt deze groep op en zijn ze te vinden op verschillende Nederlandse culturele evenementen.

 

 

Sport en recreatie.

 

Spreekuur

 

Wilt u hulp bij het invullen van formulieren of begrijpt u de inhoud van een brief niet, dan kunt u zonder afspraak langs komen. Heeft u meerdere formulieren, dan is het verstandig om van te voren een afspraak te maken, zodat dat het Trans Forum Team wat meer tijd heeft om u te kunnen helpen.


U kunt voor een afspraak bellen op telefoonnummer 06-16084511. Voor sommige aanvragen zijn veel gegevens nodig. Het Trans Forum Team kan u dan vertellen wat u allemaal mee moet nemen. 

 

 

 

 

 

 

Actividades

 

Folklore y  ritmos latinos

Clases y ensayos  de ritmos latinos  tradicionales y modernos durante todo  el año.

Domingos:      de 12:00 a 15:00   clases y ensayos ritmos latinos

Dirección:   1e Middellandstraat nr 111 Rotterdam

Persona de contacto: Martha Patrricia Plazas 06-16084474

 

Grupo de damas

Charlas y conferencias sobre diversos themas de interes para la mujer.           

Martes                13:00 a 15:00 

Direccion:       Catharina Beermanstraat 78, Rotterdam

Persona de contacto: Adriana Dasburg 06-16084463

 

Deporte  y recreacción

Gimnasia,zumba ,yoga etc.

Viernes:             13:00 a 15:00